Riksdagsledamot bloggar om Eraskolan

Vad glädjande det är när någon ser positiva saker och sedan väljer att berätta det för andra.

Igår hade vi riksdagsmannabesök på Småskolan & Eraskolan. Riksdagsledamoten Staffan Danielsson besökte oss och sammanfattade sitt besök i ett blogginlägg. Vi gläder oss åt att ha fått följande omdömen skrivet om våra skolor, Småskolan & Eraskolan;


”Under mitt tvåtimmarsbesök mötte jag glada, harmoniska och frimodiga elever, och lärare”

”arbetsmiljön suverän”

”En väl fungerande skola i Linköping med utmärkta resultat och fungerande metoder”

”Det är inte alltid man känner sig upplyft och förtröstansfull efter ett besök på en skola. Men det gjorde faktiskt jag idag”

”jag imponerades vid mitt besök storligen ”Tack för de vänliga orden Staffan. Nu jobbar vi ivrigt vidare för att fortsatt utveckla vår skola, så att vi verkligen kan leva upp till vårt motto; Bra skola. På riktigt.

Jag imponerades stoligen säger riksdagsledamoten